Aanmeldingsformulier masterclass

Byzantijns Mannenkoor Friesland is 16 september 2004 opgericht.  BMF bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.

Dit jubileum gaan we op een speciale wijze vieren op 21 september 2024 in de Zuiderkerk te Drachten.

Voor deze gelegenheid hebben we het professionele ensemble Khareba & Gogia uit Tbilisi in Georgië uitgenodigd

Daarnaast organiseren  we overdag een Masterclass Georgische zang waarbij belangstellende gastzangers zich kunnen inschrijven om mee te doen. Dit evenement is onder bezielende leiding van onze dirigente Nana Tchikhinashvili, welke hiervoor ook passende muziek selecteert. ’s Avonds geeft BMF dan samen met het Khareba & Gogia en deelnemers aan de masterclass een daverend jubileumconcert.

Via koren uit de regio worden zangers benaderd om hun op deze bijzondere muzikale gelegenheid en de mogelijkheid tot deelname te attenderen. Dit belooft een onvergetelijke  uitdaging te worden en echt de moeite waard om mee te maken.

Voor muziekstukken, ingespeelde oefenpartijen en broodmaaltijd wordt een vergoeding gevraagd van € 29,50 welke aansluitend op de aanmelding moet worden overgemaakt op onze bankrekening NL47 RABO 0305 1281 32 t.n.v. Byzantijns Mannenkoor Friesland, onder vermelding van: Masterclass met uw voornaam en achternaam.

Eerst na ontvangst van uw betaling is de aanmelding definitief.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via onderstaand aanmeldingsformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam + nummer (verplicht)

  Postcode en Plaatsnaam (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Stemsoort (verplicht)

  Zangervaring (verplicht)